Co na nástěnku?

Co na nástěnku?

Chcete dětem vyzdobit třídu a ptáte se, co dát na nástěnku? Aby začátek školního roku byl pro všechny co nejpříjemnější, je dobré výzdobu nepodcenit. Přinášíme vám tipy, co všechno na takovou nástěnku můžete vyvěsit. 

Na začátku školního roku jsou třídy zatím poměrně prázdné, bez výtvorů, které děti postupně tvoří během výuky výtvarné výchovy. Využitím našich nástěnek s barevnými rámy třídu snadno rozveselíte.

Kde jsme byli a kam se podíváme? 

Na nástěnku můžete vyvěsit fotky z loňského roku. Děti si určitě rády zavzpomínají, jaké výlety a zážitky v uplynulém školním roce měly. U fotek můžete zůstat a využít je jako lákadlo na nadcházející školní rok. Připněte na nástěnku fotky míst, na které letos chcete naplánovat výlety.  

Fotky na nástěnce.

Kdo slaví? 

Nástěnku můžete využít i k přehledu narozenin jednotlivých žáků. Zejména menší děti se na oslavy narozenin velmi těší. Pojměte to hravou formou a vytvořte obrázkový přehled kdo a kdy narozeniny slaví. 

Přehled narozenin na magnetické keramické tabuli.

Jak se k sobě chováme? 

Každá třída má také obvykle stanovena určitá pravidla, jak se k sobě vzájemně chovat. Umístěte tato pravidla na nástěnku ve třídě, aby je děti měly viditelně na očích.  

Pravidla chování vyvěšené pomocí magnetů na tabuli.

Možností je spousta. Navíc během školního roku můžete nástěnku plnit vším, co třída společně vytvoří či zažije. Teď už si stačí jen vybrat barvu

Beáta Tomanová
Autor: Beáta Tomanová
Formulář byl úspěšně odeslán.
Nastala chyba při odesílání formuláře.

NAVRHNEME VÁM OPTIMÁLNÍ ŘEŠENÍ.NAPIŠTE NÁM PODROBNOSTI.

Lucie Krejčí
Lucie Krejčí Vám ráda pomůže

(uvedením telefonu urychlíte komunikaci)

Poskytnuté osobní údaje zpracováváme podle našich zásadách zpracování osobních údajů.