Jak plánovat v administrativě?

Jak plánovat v administrativě?

Máte v kanceláři na monitoru nalepených spoustu papírků, na co vše nezapomenout? Každý z nás si určitě musí svoji práci umět plánovat. Plánování napomáhá k lepšímu zvládání úkolů a organizaci času. S dobře naplánovaným pracovním týdnem, můžeme každý den přijít a vrhnout se do práce.

Plánování je však velmi náročná disciplína. Naštěstí existuje několik pomocníků, kteří s plánováním umějí pomoci. Kromě různých počítačových programů vám plánování usnadní tabule.  

Výroba plánovací tabule.

Bílá tabule v kanceláři nabízí prostor pro psaní jakýchkoliv poznámek, ať už při telefonování, kdy nemůžete zrovna najít ani tužku, ani papír, tak při běžné práci. Keramický povrch tabule je vhodný pro každodenní popisování a mazaní. Navíc je magnetický. Budete-li si chtít na tabuli připevnit nějaké důležité materiály, které máte v papírové podobě, není to problém. Magnetem je jednoduše uchytíte. Stříbrný elegantní rám snadno sladíte s interiérem kanceláře. 

Využití plánovací tabule v kanceláři.

Tabule v administrativě však nabízí mnohem více. Dokáže se přizpůsobit vašim konkrétním představám a potřebám. Říkáte si, jak se asi tabule může přizpůsobit? Možná budete překvapeni. Tabuli vám potiskneme přímo na míru. Chcete mít na tabuli firemní logo? Není problém. Chcete mít na tabuli šablonu s názvy vašich jednotlivých oddělení či úkonů? Ani to není problém. Na tabuli vám natiskneme vzor, který bude vyhovovat přesně vašim přáním. Náš grafik vám s radostí vytvoří jedinečné a originální řešení, které vám usnadní každodenní práci.  

Nemarněte už čas ani energii špatným plánováním a nechte si navrhnout plánovací tabuli na míru.  

Zrealizujeme i Váš nápad!
Beáta Tomanová
Autor: Beáta Tomanová
Formulář byl úspěšně odeslán.
Nastala chyba při odesílání formuláře.

NAVRHNEME VÁM OPTIMÁLNÍ ŘEŠENÍ.NAPIŠTE NÁM PODROBNOSTI.

Lucie Krejčí
Lucie Krejčí Vám ráda pomůže

(uvedením telefonu urychlíte komunikaci)

Poskytnuté osobní údaje zpracováváme podle našich zásadách zpracování osobních údajů.