Nejlepší dárek za vysvědčení? Tabule pro zábavu i pomoc s učením

Nejlepší dárek za vysvědčení? Tabule pro zábavu i pomoc s učením

Pomalu, ale jistě se blíží pololetní vysvědčení. Přemýšlíte, čím odměnit svého pilného studenta? Tabulí do pokojíčku! Důvodů, proč vybrat za vysvědčení právě tabuli, je mnoho. Tabule se dá využít k učení hravou formou. Pro dítě pak příprava do školy nebude jen nesnesitelná nuda a otrava, ale psaní úkolů na tabuli zpestří jeho učení. Mimo to si může dítě na tabuli malovat, hrát hry, připnout magnetem fotky či obrázky a využít ji i ve volném čase.

Učení snadno a lehce 

Tímto dárkem spojíte příjemné s užitečným. Je dokázáno, že děti si mnohem lépe zapamatují to, co vidí napsané než to, o čem jen slyší. S novou tabulí podpoříte i zájem dítěte o učení doma. 
Dítě bude mnohem více bavit učení, pokud si bude moci učivo procvičovat fixou na tabuli než tužkou na papíře. Splete-li se, může vše snadno smazat a začít znova.

Díky tabuli si dítě lépe utřídí myšlenky a dá věci do souvislostí. Nebude se bát chyb a napíše cokoliv, protože na tabuli může vše smazat a ihned opravit.  

Dítě se při psaní na tabuli nebude bát chyb, protože může vše ihned smazat a opravit.

Vše neustále na očích 

Tabule jsou magnetické, takže kromě malování a psaní, se na ně dají magnetem upevnit fotky, diplomy nebo pochvaly za uplynulé pololetí. 
Na tabuli si také můžete pohodlně rozvrhnout jednotlivá data a termíny, do kdy má být odevzdaný jaký úkol, či kdy má dítě jaký kroužek. Vše budete mít neustále na očích a nehrozí, že na něco zapomenete. 

Nejen učení, ale i zábava 

Především, ale určitě chcete svému školákovi udělat radost. To se vám s tabulí zaručeně povede. Tabule neslouží jen k pomoci s plněním školních povinností, dá se využít i na zábavu. Na tabuli se dají hrát různé hry, jako například piškvorky, aktivity nebo se na ní dají malovat obrázky a dítě tak může rozvíjet svoji kreativitu. Půjde o dárek, který dítě opravdu potěší a nebude to, jako by dostal třeba učebnici.  

Tabule může sloužit i na zábavu.

Prostřednictvím našich tabulí umožňujeme lidem lehce, přesně a radostně komunikovat. Zvyšujeme porozumění mezi lidmi, a tím zlepšujeme každodenní život nás všech. Usnadňujeme lidem sdělování myšlenek. 

S naší tabulí vstoupí dítě do nového pololetí s radostí! 

Beáta Tomanová
Autor: Beáta Tomanová
Formulář byl úspěšně odeslán.
Nastala chyba při odesílání formuláře.

NAVRHNEME VÁM OPTIMÁLNÍ ŘEŠENÍ.NAPIŠTE NÁM PODROBNOSTI.

Lucie Krejčí
Lucie Krejčí Vám ráda pomůže

(uvedením telefonu urychlíte komunikaci)

Poskytnuté osobní údaje zpracováváme podle našich zásadách zpracování osobních údajů.