Rýsovací pomůcky ve výuce

Rýsovací pomůcky ve výuce

K rýsování na školní tabuli musí být učitel vybaven vhodnými rýsovacími potřebami.

Ano, dá se dnes jednoduše spustit program na LCD panelu a klasická dřevěná pravítka nahradit těmi softwarovými. I přes rostoucí zájem o tato interaktivní řešení se však klasické rýsovací pomůcky těší stále velké oblibě.

Klasické rýsovací pomůcky pomáhají dětem s učením jemné motoriky.

Ptáte se, jaký je přínos klasických rýsovacích pomůcek ve výuce? Zejména na prvním stupni, kdy se děti učí jemné motorice, není nad to pracovat s těmito klasickými rýsovacími pomůckami. Rýsovaní na keramickou tabuli rozvíjí jemnou motoriku, napomáhá v rozvoji prostorové orientace a vnímání geometrických tvarů.

Zajímá vás, co vše v naší nabídce naleznete? Odpověď je jednoduchá! Kvalitní dřevěné magnetické rýsovací pomůcky, a to od kružidla, přes pravítka až po úhloměr

Veškeré rýsovací potřeby jsou magnetické.

S těmito rýsovacími pomůckami se bude učitelům i dětem rýsovat jedna radost. Veškeré rýsovací potřeby jsou magnetické, tudíž se snadno přichytí k tabuli a nemusíte řešit, kam si je odložit.

A pokud učitelům nevyhovuje laserové ukazovátko nebo jim jednotlivé třídy nedisponují, najdete v této kategorii i dřevěné školní ukazovátko.

Zaujala Vás naše nabídka rýsovacího příslušenství? Prohlédněte si ji detailněji na našem e-shopu, kde si můžete jednotlivé pomůcky rovnou objednat. 

Beáta Tomanová
Autor: Beáta Tomanová
Formulář byl úspěšně odeslán.
Nastala chyba při odesílání formuláře.

NAVRHNEME VÁM OPTIMÁLNÍ ŘEŠENÍ.NAPIŠTE NÁM PODROBNOSTI.

Lucie Krejčí
Lucie Krejčí Vám ráda pomůže

(uvedením telefonu urychlíte komunikaci)

Poskytnuté osobní údaje zpracováváme podle našich zásadách zpracování osobních údajů.