Vracíme výrobu do Česka

Vracíme výrobu do Česka

Jsme česká rodinná výrobní firma. Naším posláním je umožnit lidem lehce, přesně a radostně komunikovat a tím zlepšovat každodenní život nás všech. Vyrábíme prostředky vizuální komunikace, tabule, nástěnky, vitríny. Tyto výrobky dodáváme nejen do škol, ale i kanceláří a domácností. Vše vzniká pod rukama našich pracovníků ve výrobě přímo v Boskovicích.  

Český výrobce

První tabule vznikla již před téměř třiceti lety. Dnes jsme jeden z největších českých výrobců v segmentu školních tabulí. Po celou dobu existence vyrábíme výhradně v České republice. Výrobu jsme nepřesunuli do Číny nebo za hranice, i když je to levnější. Vyrostli jsme, rozrostli jsme se, ale zůstali jsme věrni české výrobě a poctivé práci. To všechno díky vám, našim zákazníkům, kteří důvěřujete našim produktům.  

V roce 2018 jsme byli oceněni titulem Equa bank Rodinná firma roku 2018. Toto ocenění každoročně odměňuje ty nejúspěšnější rodinné podniky. My jsme získali první místo v kategorii Malá firma do 50 zaměstnanců.  

V roce 2018 jsme byli oceněni titulem Equa bank Rodinná firma roku 2018.

Pod jednou střechou

Naši „zelenou" firmu, jak jí s oblibou říkáme, naleznete malý kousek severně od Brna. V areálu VMS se nachází nejen kancelářské zázemí pro obchod, marketing, podporu, konstruktéry, ale také samotná výroba. Všichni se tudíž velmi dobře známe a potom jsme schopni podat našim zákazníkům přesné informace, ať už o výrobě, stavu zakázky či příjezdu na montáž.  

Základem našeho úspěchu jsou lidé. Pracovníci, které jejich práce baví a jim samotným dává smysl. Pak se daří překonat všechny překážky. Celá výroba je postavena na odborné a kvalitní práci. Dodáváme zákazníkům jak sériové kusy, tak řešení šitá přímo na míru.  

Budova VMS VISION v Boskovicích.

Kvalita a spolehlivost

Samozřejmostí je také kvalita použitého materiálu. Materiály, které se na výrobu tabulí používají, jsou recyklovatelné a mají spolehlivou životnost desítky let. I proto se nebojíme poskytovat prodloužené záruky. Například na kompletní dodávku poskytujeme záruku 5 let.  

Nákupem českých produktů podporujeme českou ekonomiku, chráníme životní prostředí a dáváme práci místním lidem. Vážíme si toho, že v poslední době přibývá lidí, kteří si toto uvědomují a české výrobce podporují.  

Kvalitní a spolehlivá výroba přímo u nás v Boskovicích.

Beáta Tomanová
Autor: Beáta Tomanová
Formulář byl úspěšně odeslán.
Nastala chyba při odesílání formuláře.

NAVRHNEME VÁM OPTIMÁLNÍ ŘEŠENÍ.NAPIŠTE NÁM PODROBNOSTI.

Lucie Krejčí
Lucie Krejčí Vám ráda pomůže

(uvedením telefonu urychlíte komunikaci)

Poskytnuté osobní údaje zpracováváme podle našich zásadách zpracování osobních údajů.