Vylepšené vyhledávání na webu

Vylepšené vyhledávání na webu

Vylepšili jsme pro vás vyhledávání na webu. Naší snahou bylo zvýšit uživatelský komfort při hledání jakýchkoliv informací. Jak se nám to povedlo se dočtete v článku. Možná budete příjemně překvapeni. 

S rozšiřováním sortimentu a obsahu na webu začali naši uživatelé více využívat vyhledávání přes lupu. Potýkali jsme se však s tím, že někteří návštěvníci webu nenašli, co hledali a stránky opouštěli. Pokud jste u nás dříve hledali tabule do kanceláře, pravděpodobně jste je nenašli. Tento název totiž nenesou jednotlivé kategorie ani názvy produktů. Rozhodli jsme se proto o nasazení inteligentního vyhledávání od společnosti Luigi's Box, které nám v této oblasti dokázalo pomoci. 

Co vše vyhledávání umí

Vyhledávání v rámci celého webu

Vyhledávání v rámci celého webu

Vyhledávání umí procházet nejen všechny informace o produktech, jako jsou značky, kódy a popisy produktů, ale také jednotlivé kategorie, podstránky a články na blogu.

Vyhledávání s našeptávačem

Tento nástroj je vizuálním prvkem a dává vám zpětnou vazbu o tom, zda hledáte správně. Navrhuje na zadané slovo produkt, kategorii či článek. Díky tomu se rychleji zorientujete a najdete to, co hledáte. Hledáte-li například magnetické tabule, ve výsledcích se vám zobrazí nejen produkty, ale i relevantní články o tom, jak se o magnetické tabule starat. 

Vyhledávání s našeptávačem
Přiřazování klíčových slov 

Přiřazování klíčových slov 

Nemusíte si lámat hlavu s tím, jak přesně se kategorie či produkty jmenují. Vyhledávání umožnuje přiřazení klíčových slov k hledaným frázím. I když u nás např. nenaleznete kategorii tabulí do kanceláře. Dokážeme k zadané frázi produkty přiřadit.   

Korekce překlepů a vyhledávání synonym

Manager nebo Manažer? Ať už napíšete jakoukoliv z těchto variant, vyhledávání si dokáže poradit s překlepy či nepřesnými frázemi. Dokáže rozeznat špatně napsaná slova, diakritiku i podobné výrazy. 

Korekce překlepů a vyhledávání synonym
Analytika

Analytika

Součástí vyhledávání od Luigi's Box je i rozhraní, které ukáže, zda se vám zobrazuje relevantní obsah, o jaké produkty máte zájem a mnoho dalšího. Díky tomu jsme schopni vám nabídnout odpovídající výsledky a šetřit váš čas.

 Co vylepšené vyhledávání přineslo? 

  • velice snadno dostupné informace z celého webu,  
  • větší uživatelský komfort, 
  • podněty ke zlepšování a uspořádání webu. 
Martin Libich
Autor: Martin Libich
Formulář byl úspěšně odeslán.
Nastala chyba při odesílání formuláře.

NAVRHNEME VÁM OPTIMÁLNÍ ŘEŠENÍ.NAPIŠTE NÁM PODROBNOSTI.

Lucie Krejčí
Lucie Krejčí Vám ráda pomůže

(uvedením telefonu urychlíte komunikaci)

Poskytnuté osobní údaje zpracováváme podle našich zásadách zpracování osobních údajů.