Výzdoba školní chodby

Výzdoba školní chodby

Školní chodby nejsou jen prostor, který spojuje jednotlivé učebny a vytváří průchod mezi nimi. Je to také místo, které dotváří atmosféru školy a může ovlivnit náladu učitelů i studentů. Navíc zde studenti tráví svůj čas o přestávkách. Správné vybavení a výzdoba chodeb může vytvořit inspirativní prostor a příjemné místo pro učení i komunikaci. A čím takovou školní chodbu vyzdobit? Přinášíme vám několik tipů od nástěnek, vitrín, přes paravány až k tabulím.  

Chodbu rozzáří barevné textilní nástěnky. Vybírat můžete z osmi veselých odstínů. Ve využití nástěnek se meze nekladou. Jen popusťte uzdu svojí fantazii. Na nástěnky můžete vystavovat zajímavé studentské práce, fotografie z výletů, inspirující citáty nebo vědecké objevy.  

Tím ale možnosti nekončí. Udělejte z obyčejné nástěnky interaktivní. Zapojte do její výzdoby studenty. Každý měsíc můžete přijít s různým tématem a nechat studenty na toto téma tvořit myšlenkovou mapu. Taková myšlenková stěna může podpořit diskuzi, dát studentům možnost se aktivně zapojit.  

Prostřednictvím nástěnky budou mít přístup informacím všichni, kteří půjdou po chodbě.

Máte ve škole nějakou chloubu, diplomy nebo historické fotografie? Rádi byste je vystavili, ale bojíte se, že by mohly být poničené? Dejte je do prosklené uzamykatelné vitríny.  

Školní chodbu mohou na menší úseky dělit paravány. Paravány mohou být korkovétextilní s širokou nabídkou barev nebo popisovatelné. Poslouží k příjemnému rozdělení prostoru pro menší setkání a také je můžete využít pro vizuální prezentaci.  

Paravány neslouží jen pro zkrášlení, dokážou prostor chodby i efektivně předělit.

Chodby škol také zcela jistě ozvláštní magnetické popisovatelné tabule. Ať už na fix nebo na křídu

V neposlední řadě nezapomínejme na recyklovatelné materiály. Při vybavení školních chodeb můžete využít naši textilní nástěnku s recyklovaným povrchem a vytvořit například ekologický koutek, který podpoří udržitelnost a může sloužit jako dobrý příklad pro studenty.  

Zkrátka nechte průchod své fantazii. Nezapomínejte na květiny a živé dekorace, především však zohledněte potřeby a zájmy studentů. Vytvořte ze školních chodeb prostor, ve kterém se všichni budou cítit příjemně a budou inspirováni k novým myšlenkám.  

V naší nabídce textilních nástěnek a paravánů najdete i množství barev.

Beáta Tomanová
Autor: Beáta Tomanová
Formulář byl úspěšně odeslán.
Nastala chyba při odesílání formuláře.

NAVRHNEME VÁM OPTIMÁLNÍ ŘEŠENÍ.NAPIŠTE NÁM PODROBNOSTI.

Lucie Krejčí
Lucie Krejčí Vám ráda pomůže

(uvedením telefonu urychlíte komunikaci)

Poskytnuté osobní údaje zpracováváme podle našich zásadách zpracování osobních údajů.