Dětská tabule v pokojíčku

Dětská tabule v pokojíčku

Při zařizování dětského pokoje je třeba mít na mysli spoustu otázek. Dětský pokoj má být královstvím pro vaši ratolest, ale také místem, kde bude moci spát, hrát si, učit se, ukládat si oblečení nebo si sem vodit kamarády. Aby tato místnost mohla naplno plnit svoji funkci, je třeba ji správně zařídit.  

Vytvořte dítěti prostor pro jeho nápady. Pro dítě je pokojíček místem, kde tráví nejvíce času a musí se v něm cítit příjemně.  

Každý pokojíček by měl mít několik zón. Mezi ty základní patří koutek na hraní, na učení a na spaní. Co by však nemělo v dětském pokoji chybět a prolíná se vlastně dvěma ze tří uvedených zón, je magnetická tabule na psaní.  

Malé děti ji ocení na rozvíjení kreslení a následně psaní. Psaní na tabuli vede k nácviku jemné grafomotoriky. S přibývajícím věkem dětem přibývají i povinnosti, a to ne jen ty školní, ale i domácí. Tabule v pokojíčku vede k lepší organizaci jednotlivých úkolů a současně učí děti lépe plánovat a na nic nezapomínat.

Psaní a kreslení na tabuli vede k nácviku jemné grafomotoriky.  

Na tabuli může dítě psát popisovači na fixy, které jdou snadno mazat stěrkou. Stěrka i fixy jsou navíc magnetické, takže je dítě nebude muset nikde hledat a pohodlně je umístí na tabuli. Vyhnete se také obrovské spotřebě papírů, které se navíc nebudou povalovat všude po pokojíčku.  

Na magnetickou tabuli lze snadno připevnit jakékoliv papírové dokumenty, fotografie, pracovní listy nebo pochvaly pomocí magnetů.  

V naší nabídce naleznete magnetické tabule v několika barevných provedeních. Vybírat tedy můžete s červeným rámem pro holčičku, modrým pro chlapečka či zvolit neutrální stříbrnou barvu.  

Tabuli si díky několika barevným provedením můžete doladit k pokojíčku.

Dítě si velmi rychle zvykne používat tabuli jako každodenní pomůcku. Kontroluje vzkazy, úkoly a ve volných chvílích se baví kreslením nebo učením na tabuli. Je perfektním řešením pro předcházení stresu a zbytečnému zapomínání.  

Beáta Tomanová
Autor: Beáta Tomanová
Formulář byl úspěšně odeslán.
Nastala chyba při odesílání formuláře.

NAVRHNEME VÁM OPTIMÁLNÍ ŘEŠENÍ.NAPIŠTE NÁM PODROBNOSTI.

Lucie Krejčí
Lucie Krejčí Vám ráda pomůže

(uvedením telefonu urychlíte komunikaci)

Poskytnuté osobní údaje zpracováváme podle našich zásadách zpracování osobních údajů.